Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kentaur

2009. október 26. - Nyelvész Józsi

A láb szőrtelenítését (általános elhanyagoltsága okán vagy lehetőségek hiányában) mellőző, az ezzel kapcsolatos szépségápolási elvárásoknak eleget tenni nem akaró vagy tudó (női) személy.

Jájj, Szábcsi, két hete nem voltam fitnessbe, olyan lelkifúrom van miatta. Meg kentaurba nyomom már egy hete, időm se volt elmenni a Margóhoz a kozmetikába. Olyan műszakok vannak a Tycóban, alig élek. De hát addig kell örülni, amíg van, mert itt ez a válság még mindig! Dolcsi után kis tévézés, de utána rögtön föllövik nekem a pizsit, a Jencike meg várhat azzal a kanos faszával. Múltkor meg arra ébredek, hogy térdel fölöttem, póló, de boxer az megint nuku, és ott lóbálja nekem a himpilimpijét, ez is mi? Úgy kivagyok.

Kösz, HRita.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása