Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Fegyencjárat

2009. október 17. - Nyelvész Józsi

Rendszerint a központi(nak tekintett) hely(ek)től földrajzilag távol eső területen (külvárosban vagy vidéken) közlekedő, külseje, körülményei vagy utazóközönsége miatt nehezen elviselhető, kellemetlen utazási élményt nyújtó tömegközlekedési járat (elsősorban busz, vonat, villamos).

- Bazzmeg, Kar, elég sok a pletyka a Kálmiról mostanába. Nehogy má a köcsögkancsó Apek miatt annyira lenettósodjon, hogy a Táti úton, az egomi fegyencjárattal kelljen bejárnia a nagyvárosba intézni a biznicet, érted. Tudod milyenek ezek a geci fináncok, egyszer rádszállnak, viszik a lóvét, a verdát, a nőt, mindent. Örülsz, ha tekercs vécepapír megmarad.
- Hülye vagy kistáska? Beszéled itt a faszságokat, mindjárt osztok egy gecinagy csicskalángost, vonyítani fogsz, mint a fürdőskurva. A kapitány úrnak mindig lesz lekvár fullos verdára, dzsekára, fullos kéróra. Különösen, hogy mostanába beszállt a Tatár szekuritibe, ahol pont én vagyok a góré. Na, segíts inkább, 140-be ötöt belenyomok.

Az a geciszar a reggel 5:50-es pesti fegyencjáraton, hogy bazmeg, Táton az Autóscsárdánál már semmi hely nincs. Van ez a mammer, ez a sunyiképű, ez bazmeg, Újtelepen lakik, azt reggel órával előbb felkel, kigyalogol a Hangyához, csak hogy leülhessen. Büntet, mi? A geci helyvadászok, merthogy több is van belőlük, érted.

Azért gecikemény lehet ez a London, bászmek, a Gabínnyó meg a Kisnovák kurvára cakkos történeteket mesélnek. Elég pronyó kerületben laknak a csicskaváriak, azt ha becsületes arcú fehér embert akarnak látni, 40-50 percet kell utazniuk a fegyencjárattal, a sok ótvar bulandzsiu meg paki között.

Kösz, Darvászó Koppány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása