Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Lépő

2009. október 14. - Nyelvész Józsi

Lábbeli, cipő.

Na, itt vannak a londoni hírek, vezérem. Több verzióból raktam össze a tegnap estét. Ilyen igénytelen, negyvenes magyar taghoz mentek a Kisnovákék, ötvenes angol pinával él együtt. A Hitzinger Gábornak munkatársa, valami irodaházhoz hordta együtt a téglát a két tróger. Az Ede bazmeg, mintha öt éve nyomná Londonban, igényes Lonsdale felső, Diesel farmer, a lépő valami új faszomtudja milyen angol márka, érted. Várjál... Szabina, megadod a Misi számát? Hoppácska, el ne ejtsd a poharat!

Az igen, a Kálmánt láttátok, milyen király lépő van rajta? Ilyen igényes, barna, gondolom valódi bőr. Névnapja van a csávónak, ilyenkor nincs gecizés, azt elmondom neked, barátom. Úgy hallom, Dorogon a Postakocsiba ütköznek ilyen nagyvilági spanokkal.

Kösz, melegítős senki és raoul_duke.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása