Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Tecső

2009. október 07. - Nyelvész Józsi

A YouTube.com videómegosztó weboldal.

A Béci összeszedte a céges buliból a képeket, felrakta a tecsőre, azt feltette alá zenének a Scatmant, hallod. Az Előd a call centerből totálkáros abba a narancssárga parókába, szopja az üveg Kaisert, mint az anyja csecsét.

Az mekkora volt, mikor az egyik első londoni bulin a Radut gecire szopatták a Hitzinger Gabiék, hogy a szőröstalpú nyuscsu fajtája nem bírja a piát. Bekattant a román féreg, azt korsóból húzóra leküldött két liter Curacaot éhgyomorra, geca. A Tower Bridge-en ütött be a téma, orrán-száján rókázta a kék színű trutymót a gyerek a Temzébe vagy tíz percen keresztül a lemenő nap sugarainál. A Novínnyó frankón levideózta az egészet mobilon, ment is fel a tecsőre kilóhússzal, érted

Kösz, pnxntdd és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása