Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Kukáz

2009. szeptember 30. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően huzamosabb ideig tartó keresés eredményeképpen) talál, megszerez (rendszerint tárgyat, de akár valamilyen társkapcsolati szerepet betöltő személyt is).

A Szomjú Norbító tizezerér kukázott magának repjegyet Londonba. Hogy itt mi lesz, bazmeg! A Little Novák már várja a vendéget ezerrel, érted.

A Renátó nővére kukázott még régebben egy angol tagot, illetve többet is. Ha jól tudom, lekúrta a családfő, ahol bébiszitterkedett, meg felszedte valami jófej fogyatékos koma a szomszédból.

Kurva anyádat, mekkora hófehér zsakettot kukázott magának az Étyienn! Eszem-faszom megáll! Most már mindenki a Gyulabá stílusát fogja nyúlni? Mondjuk nem csodálom, hatalmas jó arc az öreg. Nagy mesélte, hogy óriásit lekúrt valamelyik éjjel külföldi diákgyereknek, azt kibaszta valahol a puszta közepén, valami külső kerületbe, érted. Azóta kicsit lapítania kell. Félre is tette a tudományos taxamétert, persze csak kis időre, tudod, milyen az öreg, kurvára nem veti meg a dellát.

Kösz, Adrenalin85 és Modor Tibi.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása