Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Partiba vág

2009. szeptember 23. - Nyelvész Józsi

Több férfi egy női partnerrel szexuálisan érintkezik, közösül.
A férfi partnerek száma kettő vagy három, de akár ennél több résztvevő is lehetséges. Ezek a résztvevők jellemzően felajzva várnak sorukra, esetleg önkielégítést végeznek.

- Az megvan, gecókáim, a Timut nem gyengén vágta partiba három arc a klón Horáj évadnyitón. Sima kalippó vagy szolíd menet már nem hír, baszkikáim, de azér ez így elég konkrét, bazmeg.
- Jaja, geca, riszpekt, minden lyukba egy farok, érted hogy mondom, ahogy a porka filmekbe csapatják neki a profik.

Hallod, vágod, itt ez az új pultos pina. Az a mondás, hogy nem veti meg a faszt. Aszondom, tesó, partiba kéne vágni valamelyik hétvégén, nem kicsit. Csak úgy szolídan, érted, felvisszük Pestre valami menőbb helyre, márkás piák, esetleg valami okosság, érted, hátha bekólázva jobban bukik a dákeszre, azt jól bepartizzuk. Meg lesz pakolva orrba-szájba, ami a csövön kifér, ha érted mire gondolok.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása