Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Nímand

2009. szeptember 20. - Nyelvész Józsi

Átlagos vagy éppen jelentéktelen, a tömegből kitűnni nem tudó, a társadalom által jellemzően lenézett (férfi) személy.

Ja, az még kemény, tizenöt évesen volt a Timunak ilyen nímand vállalkozó spanja, a Feri. Valami pizzafutár témába mozgott, babettával terítette a történetet, érted. Oda is cuccolt hozzá a Timike, azt állítólag az arc muterja toloncolta haza, hogy visszatematikázza a gyerek előző, négy éves kapcsolatát. Na, faszom, adjál abból a szőke kólából, bazmeg! Kiszedjük végre azt a cseresznyefát, öcsém?

A Kálmító nyomja még keményen, fullos kéglit tolatott a Búbánatba a Dénes brigádjával, érted, okosba megvolt, meg lehet nyugodni, bazmeg. Aztán nem egy nímand formáról van szó, érted, megvannak a kapcsolatok, le van beszélve minden, csak ez a' Apek baszott be kicsit mostanába.

A Gyulabá múltkor kifogott egy kibasz vastag drosztot a Ferihegyen, apám. Dekkolás közben odamegy hozzá mázsahúsz, merdzsós nímand a hiénák közül, és mondja az öregnek, hogy "sakálkodsz, gúfikutya?" meg hogy izzítson innen az anyjába, vagy meg lesz fejelve. Papíron széttépte volna a vén szart, mint Feri kutya a Szokol bá tulipánjait, de a sípcsonttal megküldött golyszik, meg a két kézzel forgatott vascső a végén csak kiegyenlítette az erőviszonyokat. A tárgyalás után a fószert a lábánál fogva húzták el a becsicskított haverjai. Amúgy jó napja volt az öregnek, csutkára skalpolt ájróban, geci.

Kösz, Furkó úr és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása