Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Nokia-doboz

2010. március 09. - Nyelvész Józsi

Jellemzően befolyással bíró politikai szereplő által, közbeszerzésre szánt pénzösszegekből, törvénytelenül, szabályokat megkerülve, trükköket bevetve eltulajdonított több tízmillió forint.
A kifejezés eredete a Magyar Nemzet kultikussá vált interjúja Balogh Zsolttal (a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatójával), amelyben a Hagyó Miklósnak (a Magyar Szocialista Pártnak tagjának, Budapest volt főpolgármester-helyettesének) Nokia-dobozban átadott 15 millió forintról és egyéb jelentős pénzösszegekről vallott.

Pásszek, Demszky, a büdöss kurva anyádat, theee! Tiszta kátyú a belváros, hány nokiásdoboz kell, hogy ezeket betömjed..? Vasvillát állítok a pénzéhes pofátokba. Azt nézd meg, öcsém, nem hiszem el, hogy ott átmegy a csaj... (ráfekszik a dudára, atomra felgyorsít, és vonyít:) MEGDÖGLESZ te khomenista!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása