Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Karcsú

2010. február 15. - Nyelvész Józsi

(A beszélő által elvárt) színvonalat alulmúló, gyenge, kevés.

Szombaton, hallod geci, kicsit így lefigyeltünk a Szomjú Norbikával ilyen nívósabb helyszínre, a mamutkettőbe, érted, hónap eleje, érkezett a jól megérdemelt della, ráadásul fontba, nem gyengén, érted. Mondom, kicsit veressünk már itten, a kibebaszott válságba mindenki csak befordul a faszba, valami hangulat legyen már vagy valami. Azt bazmeg, érted, ülünk ilyen helyen, celebek, meg faszomok között, hozza pincérgyerek a négyropis koktélot, papiron egész zorallnak nézett ki, mondom ettől bebaszok kajakra akkor. Azt arc jön, hozza, gondosan elhelyezi. Mondom főnököm, ez remélem csak valami tréfa, rájt, mer ez így elég karcsú, ekkora keretből, négy rugó, alap literes csöbörbe kéne borítanod, tesókám, nem ilyen faszomöccse napközis pohárból bazmeg. Azt érted, pincérpubi ilyen buzettés hangon, mintha a csajom lenne bazmeg, kérte az elnézést, de hogy ezt ilyen stílusosan kell küldeni, ettől eszklúzív. Mondom bazmeg, négy forintból intézek üveg csivaszt, atomra bebombázok, azt leépítelek a gecibe, az mekkora eszkluzív lesz szerinted? Csak pillázott a szerencsétlen, hogy mire akarok célozni, érted.

- Láttad a Tomásszó új telláját, api? Gyerek oda-vissza van, hogy mekkora megapikszeles, meg színeskijelzős, empéhármas, megy a cigóhifi is ezerrel, mintha az kéne, de figyeltem, hallod, szerintem elég karcsú a téma, át lett alaposan baszva az arca, valami lepattant jobbágy szart adtak el neki megint. Azért nem oltottam le egyből, hadd örüljön a csóringer fajtája is valaminek pár napig, érted, azér az milyen lenne már elvenni az örömét, milyen világ lenne akkor, tesó.
- Na, húzóra!

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása