Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Megalakul

2009. december 10. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően ivócimborák, összeszokott baráti társaság) erős alkoholos vagy kábítószeres befolyás alá kerül.

Ááá, vasárnap, hallod, nagyon kész volt a téma. A Diniéknek ilyen sikeres hétvégéjük volt, nagy volt a kereslet, három helyen dolgoztak, osztották neki kajakra, még a Pazgyera Gazsit is bevetetették, ott gereblézett a faszi. Azt szakítottak elég durván a cájgon. Betoppannak a Tónió meg a Szomjú Norbert alközlegénnyel meg szolid tíz gé maradék zölddel, hogy most ezt barátilag el kéne tolni, érted, ünneplésileg. Na, azt kell tudni a történetről, hogy olyan szinten megalakultunk, öcsém, hogy azt a kancigány Halász Milánt végén azzal oltottuk, hogy a Timike dzsekszonja kapott valami zsíros melót a Holdon, két hét múlva indulnak, viszi a Timut. A tag meg kajakra benyelte, hallod. Erre varrjál gombot.

Hoppácska, nézem az emailt, dectizenhét a karácsonyi buláj, Hőbe Bali küldte a Service Centerből, basszátok meg, kistáskák. Úgy megalakulunk, srácok, hogy kánkánt fogunk táncolni a a Körner Lacival! Valami karácsonyi műsort kitaláltatok már? Engem, mint team leadernek csak ilyen faszverős, semmit nem csinálós szerep érdekel, nem tudom, világos-e.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása