Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Pokémon

2009. november 19. - Nyelvész Józsi

Rendszerint erőtlen, vékony testalkatú, ezáltal szánalmat keltő, (ennek ellenére vagy éppenséggel ezen tulajdonságait ellensúlyozni próbálva) társas érintkezéseiben esetenként kérkedő, ellenszenves (fiatal) férfi.

Kálmi, emlékszel a Mórába mekkora kalaposgomba fasz volt ez a Gézabá? Mindig be volt lőve, aztán akkor kópert futtatott. Ott a nyargalt sok kis pokemon, meg ott izgás... izgágáskodtak ezerrel. Én meg a seggemen vettem a levegőt, annyira készen voltam, gecci.

Hogy hívták a pokémont, amelyiket a Búzási dáktör elgázolt a gecibe? Nem Vajda Ferike vagy mi a faszom? Ott figyel valami kiskereszt a Faház előtt.

Tegnap a Tónió nemgyengén sikeres ember volt abban a páréban, odaszólt a Rudika nőjének, annak a kapafogú Misucska Évának, hogy "jáú a trágyaszóúróúd, gáci!" Jött is a Pokemon Rudi japánkodni, ilyen karate-moccanásokkal, hogy letépi a gyerek arcát, de el lett hessegetve rendesen, bazd meg.

Kösz, igazisaman és Poklek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása