Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Beugró

2009. november 03. - Nyelvész Józsi

Belépődíj; illetve - átvitt értelemben vett - belépéskor fizetendő, jellemzően egyszeri összeg.

Híjj, Kálmi, láttad? Horizont beach party szombaton, beugró rudi, ott kell lenni, nincs mese.

- Na, Tóniócska. Nem fogunk mi örökké ennek a szarember Dénesnek a vállalkozásába dolgozni, hallod. Csinálunk céget. És ha gondolod, Tóniókám, papíron mehet a te neveden az egész! Mit szólsz hozzá? Ilyen bétés okosságra ötvenezer a beugró, de utána termeli a lóvét, mint a faszom.
- Jájj dá jáú lánná, Sányi bácsi!

- Haribó Norbi! Mi? Ja, hogy mi van! Minden fasza, mostanában ilyen biztosításos-hitelezős történetet pörgetek ezerrel, Brókernet, nem tudom, hallottál-e róluk, de lenne egy királyos ajánlat, apukádat esetleg érdekli.
- Jah, Tomek. Az, öcsém, neked való. Hallom, killa a beugró plusz ami jön kalkulálósba, ilyen faszomöccse díjak, érted. A Szokol Petyát is berángatták, azóta szopkodja a brét az arc, mélytorokra.

Kösz, bekbórd, lojzi1 és se herém se zádém.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása