Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Leápol

2009. október 27. - Nyelvész Józsi

(Férfit) orálisan kielégít.

Hallod, szerinted a gecivel terjed a H1N1? Csak mer, vágod, megy ez az oltás az újságokból meg a tévéből, hogy para van, meg terjed ezerrel meg minden, azt nem akarom, hogy leápol valami ribanc, azt meghalok a gecibe, érted! Valami okosat mondjál, Gabesz.

- Óh, bazmeg, már megint kitört a Móniból a büszkeség. Két kézzel szórom neki a dellát, kozmetikus, műköröm, szolárium-faszom, Hurghadában voltunk búvárkodni, én meg csak annyit kérek tőle viszont, hogy mindig fullosra borotválja a pináját, és vegye mélytorokra az én kis faszocskámat, érted.
- Hát igen, Kálmikám, öcsécském. Le kell, hogy ápoljon minden nap, és le kell neki nyelnie, mint a Gazsi a Chivast, nincs mese meg kifogás a szisztémába, baszod.

Kösz, panoz és Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása