Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Maxi king

2009. október 18. - Nyelvész Józsi

Férfi nemi szerv, pénisz.

Régebben állítólag folyamatosan cumiztatott a Kálmi, kicsomagolta a maxi kinget, azt ilyen modell szintű, persze vidéki nők egymás szájából marták el, hallod.

- Ja, szóval a Kisnovák, vezérem. Azért volt olyan súlyos az a vacsora, merthogy whiskey-ztek ezerrel, érted. Azt a Hitzinger Gabesz spanja, vágod, annak a jó ötvenes nőjének ilyen sunyiba, kurvára bebombázva nekifeszült a Novínnyó. Aszondja, hogy "Kler, jú ár máj beszt frend!", ölelgette, csőrözte, azt becsúszott a kéz-szerkezet az öreg seggre is, hallod, gondolom a maxi king is állt, mint a zászló.
- Az kiváló, bazmeg. Mekkora buli lehetett, khh. Azt a nőnek a spanja szólt valamit? Vagy ott hokkantott?
- Állítólag ott térdelt a faszi, azt úgy ásított a padlószőnyegre közben. A Hitzinger egyetlen szakértése a haverjával kapcsolatba, hogy "minek iszik az ilyen." Később a nő kibaszta őket a gecibe persze.

Kösz, HRita.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása