Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Offon van

2009. október 03. - Nyelvész Józsi

(Intenzív fizikai vagy szellemi megterhelés, esetleg fokozott mértékű ital- vagy kábítószerfogyasztás eredményeképpen) fáradt, kimerült (állapotban van).

- Hova mész Little Novák, hogy baszom az anyádat? Még csak most jön a "Lesben áll egy cápa", geci!
- Offon vagyok, gecó, felmegyek aludni. Beütött a gyümisali, főleg a szilva, körte, törköly, érted, hogy mondom... Hallod, kurvára riszpekt, ez a Radu a világ összes töményét meg tudta volna inni.

Tegnap eléggé elhajoltunk a spanokkal, hullott a Hully Gully meg pörgött a szerencskerék, hallod. Egy nagy nímand ez a Tomek, egy modoros senki, de hogy bulájozni tud, azt garanciába adom, geci. Most offon van a csóka. Kíváncsi vagyok mire emlékszik a péntekből, érted.

Tizenkétóráztam, bázmeg a kurva anyját, aki ezt is feltalálta, kivégezném a gecibe, hallod. Innentől holnap délig offon vagyok.

Kösz, Rod.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása