Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

A Joe bácsi hatalmában

2010. június 02. - Nyelvész Józsi

Mondják a forrásaim, hogy a Golfos Gyuszi kezd beilleszkedni odabenn, már építi is az üzleti birodalmat, nyilván az őrök viszik be a sok cájgot neki, mindenki baszik rá egy az egyben. A lóvé pörögjön, nincs mese. Meg ismerte amúgy is ezt az idősebb kancigányt két cellával arrébb, a Joe bácsit, másfél mázsa a tag meg akkora bajsza van, kétoldalt vállig ér. Valami olyasmi volt, hogy a szomszéddal volt egy kis pikkpakk, az öreg fogott egy disznóölő kést, átballagott az archoz, azt átvágta a torkát konkrétan. Ugyanazzal a késsel még otthon bevert pár szelet kenyeret, amíg kijöttek a zsék. Alapból megvolt neki a fektetett nyolcas.

Így együtt járnak tápolni a Gyula meg a Joe bácsi, meg boxolnak százezerrel, meglapogtatja a hátát az öreg cigány utána, hogy jaú vóutá, Gyusze. Napig nem találkoznak, maffiás kézfogás-puszi, hágy vágy méndég, Gyuszikám? Áránymárbiból mánnyi pátánt? A Jóisten-szűzmária áldjon meg Joe Bácsi, ne sértsél meg, kérlek, szíjjál a drágábból. Brigikét csókoltatom, látogatni jön? Azt, ha elballag az öreg, vagy egyedül fekvenyomásnál sziszeg persze a Golfos Zsül, hogy muszáj valahogy megmaradni ebbe a rohadt kóterbe, az ügyvéd is, a Liebig Zoli, összekaphatná magát, mert kurvára, istenbaszta módon rossz ám idebent.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása