Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Újabb autós üldözés a fővárosban

2010. május 17. - Nyelvész Józsi

Akciófilmekbe illő autós üldözésre került sor vasárnap délután a főváros XIII. kerületében. A rendőrök egy Golf típusú személygépkocsi vezetőjét igyekeztek elfogni. A nagy sebességgel száguldó kocsit a Jász utca és a Gyöngyösi utca kereszteződésénél, rendőrségi járművekből felállított útakadály segítségével sikerült megfékezni.

Bűnszövetkezetben, üzletszerűen elkövetett orgazdaság ügyében érkezett a feljelentés, amelynek központi gyanúsítottja S. Gyula, 54 éves budapesti üzletember - nyilatkozta Mareczky György, a XIII. kerületi kapitányság szóvivője. A gyanú szerint S. Gyula éveken át, nemzetközi kapcsolataitól, illegálisan megszerzett, nagy mennyiségű építőanyagot értékesített ügyfélkörének. Nevét nem vállaló forrásunk szerint az ügy szálai Romániáig, illetve az Egyesült Királyságig nyúlnak. S. Gyulát az orgazdaságon felül kényszerítés bűntettével és elfogásával kapcsolatban hivatalos személy elleni erőszakkal is vádolják.

Az éjszakai életben, illetve a személy- és árufuvarozó vállalkozók körében kiterjedt kapcsolatokkal rendelkező gyanúsított elfogása során heves ellenállást tanúsított.

(MTI)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása