Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szopat

2010. április 25. - Nyelvész Józsi

1. (Férfi) a partnerével orális szexet végeztet

A Karnak volt régebben ilyen sztorija, hogy felvett szopatni egy kurvát tizesútnál, aztán Jászfalunál a réten aszondja neki "itt egy ötszáz pluszba, de jó mélyre beveszed, és hosszú legyen." Simán elhiszem neki.

2. Valakit (rendszerint tréfából vagy rosszakaratból) kiszolgáltatott, megalázó, kellemetlen helyzetbe juttat.

- Hát, hallod, az Étyien tényleg csak ilyen bohóc a társaságukba. Néha mintha kicsit segítenének neki, meghívják egy vadászra meg ilyenek, érted, csak, hogy utána még jobban megszopassákh. Múltkor is hátravitték négyen a motort a Faház mögé. Arc kiesett a krimóból, azt leverte a víz egyből, hogy a norvégok hehee megdurrantották a gépet. A zséket nem merte hívni, mert totál maxos volt, telefonálgatott mindenkinek össze-vissza éjfélkor. Kábé tizedik ember mondta neki, hogy jaaa, a Hofgárd Sanyiék nem is szóltak, mikor eljöttünk? Ott van a raktárajtónál.
- Jajah... otthon a sufniba full le is lakatolja a mocit minden este ilyen faszom vastag, ilyen horgonyláncokkal. Egyik reggel mondjuk megy ki a csóka, nyitja a zárakat… azt így hátrahőköl, érted, ott volt benn a motor, atomra ugyanúgy leláncolva, sértetlen lakatok, érted, csak épp pont fordítva volt a gép, mint ahogy ő beállt vele előző este. Kormányon meg ott figyelt egy cetli, hogy: „HA KEL A SZAROS MOTOROD ELVISZÜK”. Meg amikor beszervezték neki azt a fogyatékos üveggyári pumát... öhh, Lajosbá, bekapcsolod a tévét, hátha van választásokról valami.

Kösz, bekbórd és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása