Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Legóhaj

2010. április 19. - Nyelvész Józsi

Előrefésült, a szemöldök felett ollóval vízszintesre vágott, a fejtető nagy részét szabályos vonalban takaró hajviselet.

- Balázs, geci, láttad az Alfredo asszisztensét?! Most ment be hozzá... úgy basznám, mint a szar! Szűkölnék, mint a kutya.
- Hehhe... állítólag az Alf mester kúrálja ezerrel. Jó lenne lekúrni, mhi? Jó kis vérmes olasz ribanc. Szopkodnám a cickókat, érted így kézre fognám, azt szivogatnám, mint a jégkrémet, érted.
(Mutatja.) Még a szemem fehérje is kifordulna, tesó. Azt a seg...
- Ííjj, honnan vágod, hogy kúrja a főnöke? De beépültél már a maffiába, öcsém.
- Ja, az Emanuelle... akikkel tegnap este voltunk inni... az a... faszom, az a legósérós, dagadt csávó, az az eszápés! Na, két korsó után elég faszákat mesélt. Hogy állítólag nem service center vagyunk Pesten, hanem dating center, geci. A külföldi főnökök is kúrni járnak hozzánk, hehee. Na, menjünk inkább, cinya belefér, meeting előtt már úgyse tolom le ezt az excelt.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása