Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Letérdel

2010. április 13. - Nyelvész Józsi

(Tárgy) rendszerint túlzott vagy nem rendeltetésszerű használat miatt meghibásodik, tönkremegy; (személy) megrázkódtatás, fáradtság vagy ital, kábítószerek hatására cselekvőképtelenné válik.
Jellemzően rövid idő leforgása alatt vagy minden átmenet nélkül történik.

- Aszondja a mhukhi, hogy "fírisz, tesaú", érted, mintha venném a szar cukros stihljüket, érted. Mondom, de rá vagy feszülve erre a témára, baszkikám, papírusz van erről az egészről? Perszehogy nincs. Megcsapkodlak, letérdelsz, mint az MDF, ecshém! Még egy csivaszt mindenkinek!
- Gyuszi, Gyusziii...

Fúbaszki, Mekkora volt a Gyula-nap, mi, apám? A Marcipán ajtajára már délután öttől kificcent a zártkörű rendezvény tábla, azt beindultak a témák. Mekkora volt már, öreg srác mindkét kézben lityós jégerrel adta neki az ívet hajnalig. Meg amikor a Mullíni berakta azt a négynegyedes tuccos feldolgozását a "do you think I'm sexy"-nek, a vén szarfaszú felállt az asztalra, meg így nyomta ezerrel a baszotikás csípőmozgást, aszt vonyította hozzá a refrént, hogy "if ju vánt máj báádi...", de olyan üveghang, érted, mint amikor hatezres fordulaton kipörög a Skoda motorja. Utána nem sokkal le is térdelt a szisztéma. Durva volt, öcsém.

- Álljunk csak meg itt a Füzítő mögött, érted, a pihenőnél falatozni, Tóniókám. Olyan pogácsát adnak, letérdelsz kisbarátom. Egyre behívlak, vagy amit kérsz.
- Kászánám, Dínás úr!

Kösz, Lambert, tff és Tollkabátdísz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása