Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Az igazi Tasnádi Dénes

2010. április 01. - Nyelvész Józsi

Na, ennek is eljött az ideje, jelentkezett egy arc "Senator" fedőnéven, hogy ő ismeri a Dinit. Stílus alapján faszán egyik munkatársam lehetett ez a Senator gyerek a kertépítő Dinínnyónál.

Tasnádi Dénes

Jozsikam. Fel szeretnem hivni a figyelmedet, hogy a Tasnadi fiverekkel vigyazni kell, mert nagyon agyafurt gyerekek. Meg az olyan komoly embereket is meg tudjak teveszteni, mint amilyen Te vagy. Az a kep, ami fol van rakva roluk nem oket abrazolja, hanem ket sarisapi parasztot, amint a progression koncin buzulnak. Ha jol megnezed ezt a kepet, lathatod a furgont, amivel a Toniot a Tomeket, meg hat engem csapat munkaba. Most ezen a vikendhazon dolgozunk, eleg serenyen, van jo ido, ami kell. Bubanatba van, nyomjuk a viakolort ezerrel. Ez konkretan a Dinie a haz, itt dogleszti a muterjat, csoveznek ezerrel. Majd irjal valamit teso, van e munka nalatok ireknel erted. Senator

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása