Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Ledílel

2010. március 08. - Nyelvész Józsi

(Tervet, üzleti feltételeket) egyeztet; megállapodik.

Tizenöt milla a nokijás dobozba... hogy a rojtosra kúrt, fasszopó édes anyátokat! Tagdíj, mih, jól le volt ez dílelve, apukám. Hagyó Miki - sitty - fingófa meg állófogadás a kóterba, ott majd szeretni fognak nagyon, theee. De felbasztam az agyam! Szájbabaszott újságon. "Hét zacskó kávét lopott a tolvaj" - annyátok picsája ez is. Jájj, jájj, óvatosan a kátyúkkal, öcsécském, úgy, finoman, ki kell kerülni, azaz...

- Óhbazmeg, kettéfejelem a házfalat... Most így elég fasza, hogy targoncával felkúrtátok a féltonnás pálmát a platóra, leszállítod ide, bazmeg, érted, a... ide a... a faszhombha, csak konkréten azt mondanád fele ilyen jól, hogy hogy a faszba vesszük le onnan. Itt figyel a fogyatékos Tónió meg a siklóvállú Tomek, ilyen arcokkal szerinted mekkora mutatvány lesz ez, baszki? Afasszom a vietnámi tagba is, hogy a kertben itt össze-vissza flesselgetné a hazai hangulatot pálmákkal, nem ez volt ledílelve, nem ezér jöttünk vissza, hanem zsetonér.
- Öhömm, főnököm, meg lesz oldva a problematika, úgy még nem volt, hogy sehogyse legyen.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása