Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Cigánybicska

2010. február 05. - Nyelvész Józsi

1. Szamurájkard.

Láttad a Tóniót májvipen, gáci? Ilyen csicska kínai, saccra műanyag cigánybicskával tolja neki, hogy "te itt jöhecc meg mehec de ha nállam rajab vagy ketté vágom a fejed!" Kurva aljas bazmeg, Novinnyó be is kommentelte, hogy "u r looser", a Taónió meg csak kérdőjelekkel reagált baszod, mindig meglep ez a két világcsicskája. Figyelj Tomek, hozz már a boltból egy kétdekásat, kell az energia, érted. Este megyünk a kartonér?

2. Letört aljú üvegpalack.

Hallottad, hogy a Kálmit valami csiribiri paraszt megtámadta este? A Misitől hallom. Valami kólásüvegből alakított cigánybicska figyelt a kézben, a szenyor Tasnádi persze lecsapta a gecibe az aljadékot, csak kicsit vágta meg közben a kezét a kapitány úr. Kurvára veszélyes ez az Altáró, the.

Kösz, Uriás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása