Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Sufnituning

2010. február 04. - Nyelvész Józsi

Közlekedési eszköz, jármű (jellemzően motorkerékpár vagy személygépkocsi) gyári kivitelének házi körülmények között történő, gyakran tiltott átalakítása, átépítése, amelynek célja a motor teljesítményének növelése vagy a külső, illetve belső megjelenés látványosabbá, tetszetősebbé tétele.

- Öhh…Gyuszikám, ha már így a taxizás szóba került, akartam is mondani, hogy unokaöcsém most beizzított ilyen taxis vállalkozást, hiénába tolja a témát. Egyelőre nettó szopás a dolog, érted, van ez a taxis óra vagy mi a tököm… Ja, taxaméter, na látod, csuklóból kened-vágod a témát. Na szóval ez a taxaméter még a gyári, és kicsit álmosan ketyeg. Arra gondoltunk, ránézhetnél-e egyszer, lehet-e vele valamit kezdeni. Természetesen nem ingyen gondoltuk.
- Óh, hogy a bunkós faszom a füledbe, Laja, mér csak most szólsz? Na, szombaton úgyis Nyergesen csapatom majd a gékarton végett, legyen otthon a gyerek a szekérrel. Kis sufnituning beficcen, azt pörögnek majd azok a gömbölyű számocskák, mint majom faszán a bakelitlemez.
- Köszönjük, Gyuszi, tudtam, hogy számíthatunk rá. Azt meg tedd el, ne sérts meg, Gyula, a ház vendége voltál természetessen.

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása