Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Meghekkel

2010. január 26. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően hozzá nem értőként) nagymértékű erőfeszítéssel, műveletek sorozatával valamit megjavít, helyrehoz; (működésében, állapotában) jelentős, pozitív változást ér el.

Hallod, a Kisnoviéknál Londonba szerintem már az alapból komoly, hogy hárman-négyen románulnak ott nemzetközileg húsz négyzetméteren, érted, akkor az milyenmá, ha ő azt mondja, hogy komoly, érted, így mondta szkipén, hogy komoly! A lényeg az, hogy beszart a hűtő, bazmeg, azt a lazannyák elkezdtek elég durván bedurranni, meg mire hazaértek a sínpakolásból, leolvadt a csirkelé a faszba. A fogyatékkal élő Radu, érted, úgy natúrba kúrta be a csirkét a fagyasztóba, mert mi a fasznak arra zacskó, meg ilyenek, érted, az ilyen kényes buziknak szokása csak. Szóval ott figyelt a csirkelé kifolyva, nem gyenge szag, szoftos csirkelével áztatott matrac, nincs is annál korrektebb. A Kisnovák így felidegelte magát hirtelen, kiosztotta a gecibe a kurva anyjukat is, valami nagyon keményet adhatott le az arc, vagy valami riszpekt már lehet ott neki, mer mire visszaért óra múlva, a Raduék valahogy meghekkelték a hűtőt, meg ott várták őt az arcok ilyen békítő dzsojával.

Ez a hetvenezer forintos Karen Millen táska ennek a Szilvinek gyémántkemény, thee. De a Bécinek van jobb sztorija is. Első melóhelyén volt ez a fiatalabb takarítónő, érted, mutatta is a képet a B-boy, nem annyira féreg, persze az, feje kicsit olyan, mint a Pokk Sanyi húga, érted. Éjjelesbe nyomja a Béci, persze warcraftozik százezerrel, aztán jön a takkercsaj, azt beszélgetnek, azt így jó alapossan rábukik a Béci tokodi faszocskájára, ahogy kell.
- Egy állat ez a Béla, baszki.
- Kábé olyan volt agyilag a csaj, hogy így ilyen kurvára büszkén mondta a Bécinek, hogy meghekkelte a Wordöt! Aztán nézi a Béci, érted, nézi, mi a geci van, aztán ott leesett, hogy csaj, bazmeg, átállította a tizesről tizenkettes betűre, bazmeg.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása