Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Formáció

2009. december 31. - Nyelvész Józsi

Együttes, zenekar.

Na nézzük azt a plakátot. Aszondja, táti kultúrház, "szilveszterezz velünk". Rockcsapatok. Na, Sadness. Ismerem, két pesti hülyegyerek ilyen átszellemült fejjel odagerjeszti a gitárt az erősítőhöz, aztán jönnek a pszichedelikus hangok... nevetséges. A... mi? Hidra... hopp, az is megvan, lábatlani bohócok, de az Emlék című számba jót hörög az énekes. Na ki van még? Total Metal Theatre, jézusfasza. GetFunky nevű formáció. Másnéven a rappes segghuszárok. Progression Blues Band, na, a Tomek, a Szeszkó Lackó, meg a Pokk Attila, a Sanyi öccse. Egészségesen kiszarnák magukat, elájulnának. De legalább biztos lesz megint Born to be wild.

Hallod, tavaly szilveszterkor ilyen kő lakodalmassal próbálták oltani a népet az Barackos vendéglőbe, baszki. Valami Bódi Guszti-formáció mozgolódott pléjbekk alapokon. Ilyen nagyobbfajta front-dzsipó, könyvséróval, énekelt, fehéringes-bőrmellényes faszinger meg osztotta a szintinél. A fateroddal el kéne menni egy ilyenre idén, nem? Hehee... Na, Misikém, jöhet a beivás! Ezt az estét rászánjuk.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása