Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Faszomöccse

2009. december 29. - Nyelvész Józsi

Jelentéktelen, megbízhatatlan, a tömegből szerény képességei, teljesítménye miatt kitűnni nem tudó, a beszélő által lenézett (jellemzően férfi személy).

- Te Kálmi! Mi volt tegnap este ez az EU-segély Chivas-ellátmány a Marcipánba a Misi gyerektől? Nagyon megvastagodott, pedig hallom a Szokol Petikétől, mást se csinál a Baumit portán, csak lesi azt a jó kis seggbekúrós poreszt, amit még tőlem kapott nyáron. Valahonnan lett neki pénz, az kurvaélet.
- Várjá kicsit, Dénes... Nézd má azt a faszomöccse puntóst! Beáll elém, mer asziszi, ez nem megy. Elmehet a peccsába, mindjárt letolom a szarfaszút. Nem lesz gondod azzal, hol szilveszterezz, theee!

A birkózós gyerekhez még annyit, hogy kurvára ne keverjük már össze a szerencsétlen, faszomöccse, hippi biciklisfutárt, aki elszív napi egy dzsót meg az erőszakos, alvilági, jassz tagot, akinek havi két gurigás a villanyszámlája és 1500 tő kis növényke ficereg a pincében. Menjen már a gecibe.

Síjjj, bazmeg, lesz Progressön konci a kultúrba szilveszterkor, nézd már a plakátot. Hallottam mondjuk attól a faszomöccse Tomektól is, hogy már nagyban próbálnak a Lackókával. Mint a Megadíth, érted. Alap ott leszünk, Norbikám. Kisnovák jön? Itthon bassza a rezet vagy Londonba?

Várjál, Józsikám! Belaggolt ez a faszomöccse Skype.

Kösz, Darvászó Koppány, pedrosz és SteveDaCommander.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása