Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Póz

2009. december 22. - Nyelvész Józsi

Saját személyiségétől, társadalmi helyzetétől idegen szerepben tetszelgő, alakoskodó személy.

- A Hőbe Balázs az mekkora póz már ezzel a motoros tematikával? Kurvára bepróbálja, hogy ilyen laza felsőtesttel előadni magát, meg nyomatja a Kawasakiján nem gyengén, közben ilyen könyvsérós, büdös senki, nem? Én gecire utálom legalábbis. A Fecókának is hogy beszólt a karácsonyi bulin, oltotta, hogy "kiscsávó", meg ilyenek. Szegény gyerek ott próbált nyomulni a service centeres csajra.
- Ja, asszem annyi érdeme volt az arcnak, hogy előző cégénél egész csoportja elkezdett sztrájkolni valami faszság miatt, ő meg nem vágta le, mi van, keccsölt tovább, aztán következő, amit tudunk, hogy team leadernek kinevezte a menedzsment.
- Na, pippantsd el azt a cigát, aztán menjünk be, megfagyokk!

Hallod, szerintem elég para, hogy a Kisnovák kezd lassan póz lenni ettől az olasz fostalicska ruhamániától, amit jópár hete tol a nagy londoni jólétbe. Érted, alap levágós, megszólal, azt rámutatsz a térképre, hogy honnan jött a csicskavári fajtája. De a leggyászabb az a rapszám, amit feltett a jótobra, az "Üveggyár csicskája". Ílyen kurvára hiteltelenül osztja, hogy kitört, van lóvéja, barátság, háttérben meg pörögnek-forognak a londoni képek, összeölelkezés román spanokkal meg ilyenek.

A Müller Feri bán póz ez a micisapka meg költősál vajon? Jól bepucsítva lapátolja a havat egyébként, Norbikám. Biztos úgy szop, mint a porszívó, meg nyüszít közbe ezerrel. Helyedbe átgondolnám az ajánlatot, te cigány hehee. Akkor este rácsörgünk fenyítés meg a pénz végett?

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása