Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szúr

2009. december 11. - Nyelvész Józsi

1. (Cselekvést) sikeresen befejez, véghezvisz; (ételt, italt, élvezeti cikket) elfogyaszt.

- Csá, baszki, lezúzunk a henteshez kajálni, Hőbe? Hat darab virsli per kopoltyú a tárget, bró. Fröccsenjen az a mustár, még a macska is szivarozni fog. Aztán szúrunk egy cigit is.
- Ja, ok, csak elmentem a...
- Mi, blogolsz? Höjj, baszki, csaknem azt a modorosat?? Vagy ilyen pinásat, felteszed a sok hokiztatós képet netre, mi? Ismerlek, te kúrógép, hehee.
- Ja, nem, csak jól leírom az én kis véleményem, mik történnek velem meg hasonlók. Az a címe, hogy világhálós webszemét pont támblör pont kom.

Kéne szúrni egy hívást a Müller Feri bának, a hokis zsepi ügyében. Megkérdezzük, hogy is van ez az egész. Mit gondolsz, Norbika?

2. Közösül.

Hallom a local helpdesk kicsit belenézett a Nemes Szilvi gépébe, aztán ilyen tangában pucsít ezerrel a gorogorszag folderben a pina! Szúrnám ezerrel baszki, így széthúznám a segglabdákat, beleköpnék a seggébe, aztán soroznám neki, sóhajtozva.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása