Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Jatt

2009. november 29. - Nyelvész Józsi

Szolgáltatásért, azzal való elégedettség kifejezésének eszközeként, annak ellenértékén felül fizetett pénz(összeg); borravaló.

- Ááá, gecó, hallod, amióta beütött ez a válság tematika, nem egyszerű a szitu. Frankón hesszelni kell, hova mit merre meddig, mer hó végére nem marad csak a szopoládé, de az bőven, barátom.
- Nem kicsit van igazad, tesó, múltkor nézem, hallod, geci, de el ne mondd, hogy én mondtam, a Tasnádi 98-as helyett csak 95-öst rakatott a verdába, ráadásul csak féltankot, ecsém, nem semmi. Aztán még a kutas gyereknek is mormolt valamit, hogy kukázni kéne a gecibe ezt a benzinzabáló fostalicskát, azt áttérni valami hájbrid megoldásra. Azér a rugó jatt leesett, mer a Kálmán úriember marad még ilyen gecinehéz időkben is, érted, eléggé riszpekt a tag.

A Dénes volt előttem a Müller Feri bánál, hallod, úgy jattol az arc, hogy ötszáz forint, külön a köpeny alá, érted, a Mullini meg ilyen zsakettba ossza, és a Dí a belső zsebébe, így fainul, két ujjal belepöcögteti a dellát. Kurvára úrias!

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása