Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szlengblog könyv

2009. november 26. - Nyelvész Józsi

Kisnovák LondonbanVezéreim! Ápdéjtek vannak. Kijöttek a könyvek a tát-újtelepi zugnyomdából. Holnap kúródnak postára a rendelések. Aki rendelt, az hamarosan lapozgathatja a könyvét nagy boldogan, modoros fotel és csésze forró csoki beficcenhet. A bónusz életrajzokban pedig végre leírhattam, hogy hívják a Kar nagyobbik kisfiát - büntet, mint a szar. Jujj, de izgulok, mit szóltok majd hozzá!

Ez nem minden. Egy szajmon nevű arc, igen tehetséges, aranyfaszú grafikus megrajzolta a Gyulabát, a Kart meg a Kisnovit. Aki könyvet beszerez, az bónuszba megkapja valamelyik állatok királyát matricán. Felül a Novínnyót látjátok, amint Londonban éppen sikeres ember.

VEGYÉTEK ezerrel a könyvet, főleg, ha lövésetek sincs, hogy családnak, havernak vagy üzlettársnak (gékarton, védelem vagy valami legál biznisz) mit riszpekteljetek a fa alá.

Aki olyan olcsójános, mint én, az egy előzetes telefonegyeztetés után (06 70 259 4401) átveheti a tZémát a Szív utca 50. II./35.-ben. Áldott jó cég ez a Silenos, Londonban azt mondja ilyenre a sok páki, hogy riszpájkt! (A Kisnovák szerint.)

Ha számlaigény van, azt jelezzétek rendelésnél, ha postán megy a cájg. Aki külföldre rendelt, az várjon kicsit. A Silenos külön felveszi veled ilyen esetben a kapcsolatot, csak előtte le kell káderezniük a postaköltséget.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása