Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Bepuszil

2009. október 31. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően nagy mennyiségű ételt) rövid idő alatt, mohón elfogyaszt; felfal.

Hallottad, mi van a Ferínnyóval? Vágod, elég meredek forma Nyergesről, mindig a Rezsővel spanolgat a terembe. A baromarcú kitalálta, hogy még keményebben odarak a gyúrásnak, tavaszra full kipattintja magát. Ajánlotta is neki a Kar, hogy szedjen valami konkrét tápot, attól gyorsabban fújódik fel, erre a hülye meg bepuszilt három kiló multi-mega-macho-mixet, azt két napig gyomorgörcsben fetrengett otthon a muterjánál. Hévégén nem lesz Horájzon, mentes vízzel se, az biztos.

Mostanába a Pazgyera Gazsi bá kap maradék pizzát a Geronimóból. Elég rendes az új tulaj, ilyen pesti faszi, valami Janika. Az öreg, hallod, pillanatok alatt bepuszilja a bugaci pizzát, a Marcipánba jól megmikrózza neki a Szabina, az a kedvence. Néha ilyen CBA-s halkonzervet kap, abból alaposan kitunkolja az olajat, hogy jól tömítse a gyomrát, érted, ne legyen éhes.

Kösz, holex.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása