Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Változások

2009. október 27. - Nyelvész Józsi

"Változááásokk" - vonyította a mikrofonba a Sárga Tulipánt frontembere, a Sikonya Gyuszi. Mögötte a Szabadosi Feri a doboknál cöccögte, hogy "cs-cs-cs-cséndzsisz!", azt oldalas ütésekkel simogatta a cintányért ezerrel. A kultúrház meg örült, mint Rudika a Nike kabátnak.

A blogon is van pár változás:

  • - A design faszántosabb lett, köszönhetően két különálló szakembernek, Máté Andrásnak és Séra Bálintnak (utóbbi a Népkert Kft. felsővezetője).
  • - A Máté András külön érdeme a szlengbeküldő-szisztéma (felül, jobbra), aminek révén gyorsabban és jobban tudom majd rendszerezni a király beküldéseket. Hozzáteszem, ha beküldesz valamit, az nem kerül ki automatába'. Először átmegy az én szerkesztői munkámon, és csak az jelenik meg, ami tényleg odabasz. Érdemes példamondatot is írni. Múltkor néztem, a szavak felét ti sugalltátok, és néhány példamondatot is, na ebből többet is várok, sok szeretettel. :)
  • - Ott jófejkedem a Féjszbúkon, csatlakozzatok. Néha faszán van exkluzív infó (napi szleng, média reakciók, érdekes felhívások) meg szeretném azt a kibászott ezres létszámot megütni, amivel igényelhetem a facebook.com/Szlengblog linket. Ja, és remélem, hogy mindenki a "geci nagy sutyerák" szintet éri el a Szlengteszten (kösz a linket TradeMark)!

Kurvára, mindent felülmúlóan odabaszós szlengeket ígérek a jövőben, és persze akad még egy-két meglepetés is Tzákod, Pest, és London környékén. Olvassátok továbbra is a Szlengblogot, és minden dizni lesz, mint a Timu életében!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása