Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Rendeljetek pólót ezerrel!

2009. október 26. - Nyelvész Józsi

Ápdéjt: ha rendeltetek, kaptok egy visszaigazoló emailt a Legendtől. Arra klikkeljetek, különben nincs visszaigazolva a rendelés. Pár rendelő még nem klikkelt arra a linkre, nézzetek utána, tesókáim.

Hétvégén beszéltem a pólós arcokkal, elég alacsony a rendelések száma, még azt is megkérdeztem, hogy érdemes-e egyáltalán (!) kinyomni azt a pár pólót, ilyenek. Persze, meg lehet nyugodni, aki rendelt pólót, annak lesz is, ez a cég teljesen korrekt, de amit idáig összemuzsikáltunk, az egy nagy szar.

Elvben több, mint négyszázan jelezték, hogy rendelnének pólót, ha a tizede összejön, akkor ünnepelünk. Szóval most mindenki, aki jelezte az érdeklődést, toluljon erre az oldalra, és rendeljen. A brutálisan kreatív és odabaszós pólókat anélkül nem tudjuk beizzítani, hogy maga a póló-ötlet halott, ez gondolom vágó. Rendeljetek, bazmeg!

Szlengblog póló klasszik, fehér Szlengblog póló klasszik, fekete Szlengblog póló klasszik, kék

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása