Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Penel

2009. október 22. - Nyelvész Józsi

(Meghatározott helyen) említésre méltó cselekvés nélkül, gyakran pihenés, kikapcsolódás vagy éppen várakozás céljából huzamosabb ideig tartózkodik.

A Jenci kicsit benézte, mikor végez a Timu, azt ott penelt két órát az egomi Tyco parkolóban, bazmeg. Persze néha ment egy kört kocsival. Hatalmas, kurvára nagy balfasz a Jenő!

A Radu átment valami moldáv spancijához, azt ott penel egész hétvégén. Elő a Szőrös pinák 2-vel, ecsém, hol a laptop!?

(Főnévi alakkal) Hallod, pászmek, nyáron azok a hatalmas penelések a cseresznyefa árnyékában, azok voltak a jó idők a Tóniónak meg a Kisnováknak. Még azt is tervezték, hogy csempésznek ilyen felszerelést a transzporteren, érted, azt nekiállnak bográcsozni meg piknikelni a gyárépület mögött a gecibe. A füvesítéssel megbízott Renátó meg, miután a Dénes elhúzott, eldobta a fűmagos kosarat - sitty - azt a szó szoros értelmébe vette a melóját. Nagy trombitát megcsavarta, azt járt körbe a dzsó, érted. Azóta is fogalom az arcoknak a Kienle-Spiess Kft.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása