Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Sasol

2009. október 16. - Nyelvész Józsi

(Gyakran huzamosabb ideig) fokozottan összpontosítva néz, figyel.

Azt a kurva, tesó, ezt sasold meg, neten, geci gyorsan! Aszondja, Dzseronádzó Mária, vagy mi a faszom! Ez hogy néz ki, bazmeg, akkora a szája, mint a vásári hinta, szörny, bazmeg, azt itt énekli, hogy heppi bördzdéj, prezident. Mi a következő, hova lehet ezt fokozni, bazmeg?! Kiteszi a belét ilyen állványra, azt körbeviszi? Már ilyen kerekes állványra gondoltam, érted.

- Gábor, hallod? A Radu mit sasol az ablakból órája már, érted?
- Hát, baszki. Tegnap jön hazafelé a szakácsmelóból... megáll ilyen Micra, hogy "idefigyelj, te Radu, laptop 500 fontér, gyorsba kell?" Asszem négyen voltak. Idehozták a kecóhoz, bement a pénzért a gyerek, azt valahogy addig kombóztak az angolok, érted, olyan laptoptáskát adtak neki, hogy három liter tej volt csak benne. Azóta bánkódik a Radu fiú.
- Gecinagy! Biztos reménykedik is kicsit a Radínnyó, hogy visszajönnek, hogy állj bazmeg, tévedés, itt a laptopod, megvan még a tejünk? Hatalmas, bázmeg!

Kösz, Bitchke és Sanya.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása