Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Jenga

2009. szeptember 29. - Nyelvész Józsi

(Jellemzően nagyméretű) ürülék.

Nyáron, érted, nagyban füvesítünk Tokod faluba, van ez a német cég, a Kienle und Spiess. Ilyen gyártósorok meg irodaház. Mellette füvesítünk. Rendszerint bejártunk az irodába mutrázni meg prátolni, azt veszem észre az öreg portás faszinger geci idegesen jön ki, azt mondja a Tasnádi Dininek, hogy ki vagyunk tiltva gecibe. Mondom, mi a faszom? Azt kisült, irodai budoárba befigyelt ilyen óriási jenga meg féknyomok. Sanszosan a Tónió csapatta. A vietnámi tag házánál nejlonzsákba is szart az a nyomorult.

(Igei alakkal) Na, megyek, jengázni, érted. Nem truváj végett, de úgy ugrok le róla, mint a hatos villamosról, azt megígérem neked, barátom, büntetni fog, mint a Kar, mikor tricepszezik.

Kösz, Ninfus Corporation.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása