Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szerepel

2009. szeptember 05. - Nyelvész Józsi

Mesterkélt, a helyzethez nem illő viselkedéssel vagy cselekvéssel feltűnést, csodálatot, elismerést, tiszteletet kelteni próbál, alakoskodik.

- Hallod, nemtom mit szerepelt ott jobbra-balra a Tónió a pultos muffoknak, mintha lenne esélye oktatni, érted.
- Az, pászmeg, adta ott Ibizát, vetítette, hogy mixerkedett egy nyarat, most moccant haza meg ilyenek. Nem kicsit volt levágós azért, a gékarton-foszlányok meg a diszperzites pöttyök ott figyeltek a a könyv-séróba, geci. Nem gyengén volt sittes a gyerek.

A Gyulabá nem nagyon komázza, ha valaki szerepel. Múltkor pirosnál nekiállt ötvenes robogóval jaszkarizni egy büzett a zebrán átmozgó nőknek, szerintem kitalálod a történet végét.

A Kisnováknak most már nem kéne annyit szerepelni. Még akkor is feszít tricepszre, amikor tolja egomi teszkóba a bevásárlókocsit. Majd egyszer valami kajak maffiás arc feldob egy komolyabb sallert, az Edínnyó meg nem gyengén alászalad, azt mehet buzibárba táncosnőnek a szétnapózott testével, ha érted, hogy mondom.

Kösz, Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása