Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Cápáz

2009. augusztus 25. - Nyelvész Józsi

Partnerét (elsősorban annak arcát) - jellemzően a szexuális kiszolgáltatottság érzékeltetése céljából - hímvesszőjével verdesi, csapkodja.

A Bécáj fuvoláztatta a Szilvit, mintha kéne, aztán komótosan cápázta a fejét, a csaj meg nézett fel, ilyen jó szenvedősen. Öcsém, mint a filmeken!

- A Kálmi eregette, hogy a Gyulabá múltkor kivitte a Merci kisasszonyt hátra a kukákhoz, de hiába térdeltette be, úgy befélhatult, mint ide Tébánya. Úgyhogy csak megcápázta kicsit azt az okos fejét, azt elfordult, és húgyozott egy nagyot a gecibe. Ha már elővette, vágod. Lehet, hogy aznap túl sok ribi bukott rá az anyósülésről, amikor nem tudták kimatekozni a fuvardíjat, érted. Vagy csak öregszik a vén szarházi, ki tudja.
- Na mi van, szarfaszúak? Miről pofáztok itt a sarokba?
- Fociról, Gyulabá.

Kösz, bill stickers és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2020.08.07. 04:01:44

A "cápázás" jelentheti még a potyalesést (pl. szórakozóhelyen elbórni más italát, kajáját),illetőleg játékokban a szabályokra hivatkozva tisztességtelen előnyhöz jutni - az eredeti kifejezés a "rulesharking".
süti beállítások módosítása