Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Trőcsöl

2009. július 27. - Nyelvész Józsi

(Sietősen, kapkodva) gumióvszert kér(ni próbál).

- Bészáund idén is büntette a Kisnovákot, nem kicsit. Összekukázott egy bebombázott sunát, ment is az üzi a Renátóéknak, hogy "kefezes van, enyem a sator", ahogy le volt beszélve, érted. Azt már félig bent van, mire eszébe jut, hogy a káútont meg az új Pepe farmerba hagyta, konkrétan Tokodon! Nem hiszed el, gecó, egy szál fecskében trőcsölte a szembejövőket a figura. Mire valami punk csávó besajnálta a kistücsköt, a gáré már lépett. Elkámpicsorodott az Edinnyó rendesen, kiabálva ötcombúzott, bazmeg. Hát még mikor észrevette, hogy végig volt vésztartalék a hátizsákba.
- Az igen, öcsém! Kart növeszthet az ember, bazmeg, agyat nem, igaz, Kálmi?. A Kisnovákról alapra mindig a Cypress Hill meg a fasz zenéi jutnak eszembe, nem a kefézések világa, érted.

Kisnovák születésnapi párdéján alap letrőcsölt a Rudika megint... Kajakra direkt csinálja, baszik kotonra költeni az a spúr kis féreggeci, pedig van rendes melója is. Legközelebb ad neki a faszom, érted. Sört kikértétek már?

Kösz, ndydck.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása