Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Szambázik

2010. október 22. - Nyelvész Józsi

Meghatározott területen, helyszínen, jellemzően mozgással járó tevékenységet, folyamatos jelleggel, buzgón űz.

caio sonka!!! szar napom volt de mostmar kibasszot jo!!!!! tolom a ice baechre pszt topogok eyg kort a members of maydajra, mint a duracel nyuszi. lesztek, teso?? halom leszambazknak a kar is, majd pascizunk veluk is asztan meglatyjuk. naéam lesz a tema pacse. jency

A Gyuszi bá ráfigyelt, hogy a budai oldalon jobb biznisz szambázni igy hajnalba, adta hozzá az elméletet is. Érted, vannak ezek az ilyen kis gyíkok, akik hazafele tartanak páré után szétcsúszva, azt lehet kaszálni, mer gondos anyuka ellátta őket kerettel elég kedvezően. Azt laza felsőtesttel kicsengetnek két-három ruggával többet, mer ilyen státusszimbólumba értékelik a taxizást is, érted, hogy mondom, hogy másnap osztályfőnöki óra előtt, szünetbe az legyen a történet vége, hogy parti után elcsapattuk haza taxival. Azt mondjuk nem vágom, hogy ki a faszom ül bele abba a szakadár golfba, érted, vagy lehet, hogy újitott E-osztályt az öreg?

Az a mondás, hogy a Rudikának megszaladt a cincérkedés történet, igy érted, hogy állandóba csak a zsét számolja, makkoltatja a nőket alapszinten, meg ilyen menő arcokkal szambázik mindenfelé Pesten. Asszem, tesókám, valami hiba van, mer az gecire nem pálya, hogy ilyen Rudika-félék fogják leosztani, hogy mi, merre, hány méter. Maradjon ahova való, érted, a putriba, az anyja mocskos, szaros picsájába, a szemét cighányh.

Kösz, Köteles Carradine és Zsírfeka.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása