Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Románszatyor

2010. január 09. - Nyelvész Józsi

Nagyméretű, bőrönd alakú, rendszerint színes, villámzárral ellátott, poliészter táska, amelyben az elsősorban Romániából érkező, pályaudavarok és piacok környékén dolgozó alkalmi árusok gyakran egész árukészletüket hordozzák.

- Méster, némenjel... várjá kicsikéjt... héloú! Szérinted mennyit ír ez á fírisz? Hátvánezret megír, nem? Mer ánnyiír véttem...
- Na idefigyeljél te, bazmeg. Kicsit jövök ki a kocsiból ebbe a faszom hidegbe, bekúrjak egy kávét, és már a fos bóvlidat tzukmálnád rámh? Hámenjé el a szaros, büdös gecibe! Fogd meg a kibaszott románszatyrodat, azt, meg az összes szart, ami benne van, azt, a cigiszart is, a torokkaparósat, meg a piaszart is, azt húzzál vissza bucurestibe. Mégegyszer meglátlak Flóriánon, hívom a jardokat egybőlh.
- ... dé hármincér eládnám.

Kösz, albert röflex és bekbórd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása