Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Fingófa

2009. december 28. - Nyelvész Józsi

Börtönben, fegyházban a zárkafelszereléshez tartozó felmosónyél, amelyet a kiszolgáltatott, alárendelt elítéltekkel szembeni bántalmazás, kegyetlenkedés során azok végbelébe erőszakolnak.
A főnév jelentésbővülés révén a férfi egynemű elítéltek közötti erőszakos közösülést is jelentheti.

- Lajoskám! Egy jégert legyélszíves. Na, mi van a Blikkben, geci. "Toplessz mikulás lányok", az lesz az. Hogy vigyorognak, benyelték a direktorúr cekkáját tzövig, csak úgy kuttyogott, azt itt kurválkodhatnak jó pénzér. "Csoda, hogy túlélték a dabasi járat utasai" - pont leszarom. "Andorrában elfogták Farkas Péter szökésben lévő olimpiai bajnokot" - na, nagyon helyes, dobják be ilyen kannibál zárkába, hadd visítozzon. Be is kéne üzenni a... hogy hívják azt a fogyatékos kisdzsipót... de hirtelen akartam... na, a Tónión keresztül a rokonainak, hogy sanyargassák csak meg azt a csicska hülyegyereket, ültessék fel a fingófára, ahogy kell. Szarrá keresi magát, spanyoloknál üdül a szélesképű faszomöccse, én meg itt fizetem a bengát meg a kötelezőt, járulékok ezerrel meg minden faszom.
- Itt a jéger Gyuszi, egészségedre, mit olvasol?

Kösz, meléna és swiss voice.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása