Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Fosás

2009. november 22. - Nyelvész Józsi

1. Híg állagú széklet gyakori ürítése; hasmenés.

- Csá Kálmi, itt a Dí.
- Vágom. Mi a pálya? Csá!
- Na, figyelj ide, faszom, voltam kinn ezeknél a trógereknél. Kell bazmeg gyorsba egy ember, mert a Tónióval bekajáztattak valami romlott virslit, aztán állítólag úgy fosik, hogy a picsáján húgyozik.
-Nebassz... faszomnak szóljak most így vasárnap, érted! Neked vannak ilyen culáger spanjaid, bazdmeg. Kurvára nem érek rá... megyek a non-stopba cigiért, mert itt csak kék Viceroy volt.

2. (Bátortalanságból fakadó) szorongás, nyugtalanság, félelem.

A Marosi doktor is megmondja, nincs sok hátra a Gazsibának. Két kisebb agyvérzése is volt mostanába. Nem is teljesen okés a gondolkodása. Akkor mehet a fosás, hogy mi hogy lesz, meg gyógyszerekre a kotta, érted.

- Geci, mi volt tegnap? Remélem, nem jönnek a bobbik, hallod.
- Cefetül nézel ki, Novák. Hát, eléggé megrendültünk tegnap. Ott fogdostad az Claire ötvenéves seggét, hogy "Kler, jú ár máj beszt frend!" A szemed is keresztbe állt a whiskeytől. Nem kell fosni, szerintem ez nem herreszment, de azért majd lapítunk egy-két hétig, rendbe van?

Kösz, TradeMark.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása