Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Koalázik

2009. október 19. - Nyelvész Józsi

(Behatárolt helyen, jellemzően lakás céljára szolgáló helyiségben) huzamosabb ideig említésre méltó cselekvés nélkül, rendszerint fekvő állapotban, céltalanul henyél.
A cselekvőkedv hiányának oka általában fokozott kimerültség(érzet) vagy alkohol-, és kábítószerfogyasztás utóhatása.

Dehogy megyek, bazmeg, sehova, Norbi, érted. Szerintem most lepusztulok, azt egész nap koalázok utána, meg verem a brét, ha érted, hogy mondom. Na, majd csörgök, apa.

A Gyulabá végignyomott egy reggeli oktatást, taxizások, persze pörgött a számlálóműszer, ahogy kell, aztán egész éjjel eszkortba mozgott. Most van neki igazolása róla, hogy másnap egész nap koalázhat, hat darab egomi látkép formájába van ez az okirat.

Szóval a Gabeszt meg a kis bobi Novákot kibaszta a részeg angol nő, hallod, a nagy seggmarkolászás után. A gyerek, bazmeg, állítólag behányt-beszart hazafelé, kurvára alattomos ez a whiskey. Másnap kel fel, érted, azt ilyen szétcsúszott fejjel aszondja "Gáci, gyorsba raktam a Claire-t? Érted. Remélem... nem jön a polísz." Aztán három napig koalázott utána, egész nap az ágyban fetrengett meg donáldba kombózott a 15 négyzetméteres lakásban. A csokker hülyegyerek, bazmeg... Húz ez a vadász, mint faszom, milyen borból van?

Kösz, Darvászó Koppány.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása