Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Faszi

2009. szeptember 26. - Nyelvész Józsi

(Férfi) személy.

Van a Száíd, ilyen pakisztáni faszi. Viszi a Hitzinger Gábort meg a Kisnovákot trógerabb meló témákra, graffitit lemosni például. A Kisnováknak jutott a fasz legtúrósabb vége, hallod, valami metróépítésnél pakolják a síneket, házmeg. Persze az Edínnyónak mindegy, csak kajakra legyen meg a della minden héten, azt jól van. Mögém állsz, Kar, egy kicsit? Nehogy rajtam maradjon a mázsaharminc, érted.

A Hofgárd Norbi faterja, a Sanyi bá, a Novákékkal szembe lakik, bajszos, hosszú hajú faszi, biztos láttad már. A tag eléggé megkattant, amikor bejöttek a nindzsás filmek, aztán azóta ilyen ájkidó mesternek hiszi magát. A táti általános tornaterembe tart edzést a kis szaroknak, illegálba, gondolom. Hallod, ez a Bocskai utca tele van állatokkal, mi? A Szokolék kertkapuját láttad mostanába?

Kösz, raoul_duke és tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása