Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Mondás

2009. szeptember 19. - Nyelvész Józsi

(Rendszerint szóban közölt) kijelentés, állítás, amelynek tényszerűsége elfogadott, bizonyítottsága azonban (még) nem áll fenn.

Nagyon kistáska volt a Kisnovák, tíz éves, érted, akkor látott először csöcsöket, a nagybátyjánál, a Csámpai Imre bá garázsában. Ki volt plakátolva a hely ilyen kúrós naptárakkal, hallod, jó nagy kujon volt az Imre bácsi. A Kisnovák szaladt is rögtön a slozettra, olyat recskírozott neki nyüszítve, mintha kötelező lenne. Amúgy az a mondás, hogy az Imre bá felakasztotta magát pár éve, nem vetette meg a tintorettót a faszi, aztán otthon is voltak gondok.

Az a mondás, hogy a Nemes Szilvi ilyen luxusribanc témába mozog hétvégente.

A Rudika nem csak zöldséget meg tojást árul ám egomi piacon, öcsém, okosba szerez témákat, főleg farmer, ingek, parfüm, napszik, ilyesmi. Az a mondás, hogy megint feljár a srácínyó Pestre, hipp egy Oakley, hopp egy Police, érted.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása