Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Lomizik

2009. június 07. - Nyelvész Józsi

(Gyakran gazdaságilag fejlettebb területre utazva) lomtalanítás során eltávolított, értékesíthető tárgyakat gyűjt.

A Rudika meg a Kisnovák már megin külföldi témán dolgozik, öcsém! Valami estimesével próbálják meggyőzni a Dénest, hogy adja oda a transzportert, azt azzal mennének osztrákokhoz lomizni. Nem vágom, mi lesz belőle, de attól is parázik a két kistáska, hogy bele ne fussanak kint a dakotákba, mer azok összehajtogatják őket furgonostul.

(Melléknévi alakkal) Az nem gyenge, hogy a Morvai Krisz, a Kisnovák meg a Rudika beszerző útra mentek Bécsbe a soppingba. Malaclopóba pár spré meg parfüm a spinéknek, meg valami márkás szittyó a hazaútra, a kijáratnál persze bukta alapszinten. Kijött az osztrák zsé, három nap kaptár... Két albánnal, meg pár lomis kokeróval voltak egy cellába, cakkos lehetett!

Kösz, bekbórd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.06.07. 10:36:23

Jó reggelt, kisnovák jó munkát :)

Diós Dezső 2009.06.07. 12:15:44

Ez a második igen sűrűre sikerült -- a poszt is, meg a bécsi kiruccanás is: kastázás (volt már?), szittyózás, bedőlés, básztijj, kokerók... szent isten, ez már szinte sok a jóból.

Viola, a ló 2009.06.07. 13:01:12

Morvai Krisz! E már kampánycsendsértés :D

Mc_Fly 2009.06.07. 14:35:24

@Szent Zebulon főállású szociálinkvizítor: nekem is ez jutott eszembe először:D csak ő vszeg Brüsszelbe megy beszerző körútra:D

Amúgy meg faszok voltak, tovább kellett volna menni németbe'. Vagyunk ott egy hupákolós fesztiválon minden évben, és a magyar hordák rendszeresen tolják kia boltból bevásárlókocsiszámra a dzsonit meg a jégert, mondhatni okosítják a szittyót.

DevonMais 2009.06.07. 18:53:30

Felénk má belgába járnak cuccér a C-tipusúak.
Szerintem Rudikának is oda kéne menni okositani vmi replay inget, me igy "diszperzites bezeslábasba nemigen lehet biciztatni a dizkoba".

Nyelvész Józsi 2009.06.09. 20:53:03

@DevonMais: Ja, Belgium, csodálatos. :)
süti beállítások módosítása