Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Puncsol

2010. november 22. - Nyelvész Józsi

Jellemzően hivatalos, munkahelyi ranglétra magasabb szintjein álló személyek jóindulatát – remélt előnyökért – látványosan, a munkahelyi közösség többi tagja számára visszatetsző módon elnyerni próbálja; hízeleg.

- Hopp-hopp, megvagy, Rodolfó! Figyeltem a kezed, hehhe… hoppácska, fresstínpenetrájsön pont kom? Excel helyett megy a zsebhoki? Inkább húzzunk, toljunk egy bagarettát, azt elficcen egy koffí is még ebédig.
- ... Na végre, elhúzott a Buenó Béci a gecibe ezzel a paraszt Hőbével együtt, legalább mi is pihenhetünk kicsit. Huhh… rácuppanok a Professönre, hátha van valami normális meló. Itt a Bitumexnél úgyis csak az ilyen kéjpekszbéciknek van jövője, érted. Mekkora alt-tab mágus a csóka, mi meg itt baszakodhatunk a riportokkal helyette is. Puncsol ezerrel, pattannak a céges kávék meg a pirosmarbik a Hőbének, grátiszba, ofkórz. Napközbe meg itt faszhuszárkodik nekünk, hogy szombat hajnalban mekkorát csandáztak közösen a mulen retrópartiján a piszoárba, meg hogy atomra lyuksógorok, vezetik excelbe, hogy hány gyakornok picsát szondáztak már meg közösen… Hopp, „Reporting and Financial Analyst”, ez nem is hangzik rosszul, már gyorsba ficcen is a szíví… Neked visszajeleztek már a múltkori ácé után?

Kösz, tff.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicepsz Elek77 2017.02.26. 02:49:20

Puncosnak azt a ferfit tartjak, aki a noket oralisan kenyezteti a genitalis helyett... Onnan jon a masik jelentes
süti beállítások módosítása