Ha érted, hogy mondom

Szlengblog

Szlengblog

Betangásodik

2010. október 18. - Nyelvész Józsi

Férfi alsónemű, boxeralsó, jellemzően huzamosabb használat eredményeképpen, túlzott, kényelmetlen módon a farpofák közé gyűrődik.

- Mhi a pálya, buziasszony! Jól van, öcsém, tolassad az alt tabot, láttam gyorsba, itt vered a bréjt a thai sunákra, te féreg! Márciusi excelt gyorsba rányitod, mi? Hehhe... na, cinyával megkénálsz?
- Nah, menjünk. Jól megijesztettél, geci, hirtelen aszittem a Körner Lezli csapott a vállamra, megfagyott bennem a szar is, érted. Haversrác küldte az oldalt, ilyen pornómániás a gyerek. Állítólag 25-ös dákóval borítja neki. Múltkor összeszedett ilyen kicsit féreg nőt, azt...
- Várjá, faszról jut eszembe... csá, Gyuri... az Andráska a szimantekesektől múltkor meséli a konyhában, vett új boxereket a céundába olcsóér, vágod, azt nyomatja tegnap egész nap, ül meg nyomja a kenájhelpjút, néha ráigazít, a faszicsentónak legyen hely, érted. Hazamegy, azt veszi észre, hogy egy az egybe betangásodott a gatya, kemény, mi? Mondtam is, amekkora buher vagy, Kisandris, fel se tűnt, mi? Simán buzibárba táncosnőnek elmehetnél, kiscsávó, hehhe. Na, a Körner Lacájjal mit beszéltetek múltkor, tesó?

Kösz, Mr. Bahama.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása